Sabtu, 2 April 2011

Pasti Laris Jika Di Pasarkan....

TULEN   Bukan Cetak Rompak...Itulah yang dikhabarkan mengenai video sek yang ramai telah pun maklum.Nampaknya jumlah kehadiran 10,000 orang semasa PAS buat solat hajat atas dasar nak mengetahui tentang cerita video sek yg hangat itu bukan jaminan memberi sokongan kepada yg terlibat...MALAH mereka yg hadir kerana ingin tahu cerita lanjut tentang video itu....

KUALA LUMPUR 1 April - Ketua Polis Negara, Tan Sri Ismail Omar (gambar) hari ini mengesahkan rakaman video seks didakwa melibatkan seorang pemimpin parti pembangkang yang didedahkan baru-baru ini adalah tulen.
Katanya, pengesahan itu dibuat oleh pakar profesional yang dilantik oleh pihak polis minggu lalu untuk membuat kajian terperinci.
Menurutnya, hasil siasatan rakaman video itu yang kini di peringkat akhir akan diserahkan kepada Peguam Negara dalam masa terdekat.
"Saya telah mengarahkan pasukan penyiasat yang ditubuhkan itu agar menjalankan siasatan secara menyeluruh dan terbuka," katanya pada sidang akhbar selepas mengadakan lawatan ke Pusat Latihan Polis (Pulapol) Jalan Semarak di sini hari ini.
Pihak polis, tegas beliau, akan memanggil sesiapa sahaja bagi membantu siasatan dan setakat ini tiga individu ditahan sebelum dibebaskan dengan ikat jamin.
Dalam satu kenyataan akhbar yang dikeluarkan hari ini, Ismail berkata, pihaknya menimbang menghantar rakaman video tersebut ke luar negara untuk dianalisis pakar asing.

SELAMA  ini ternyata pengikut dan penyokong PAS yg memberi komitmen terhadap ceramah dan majlis penerangan anjuran pembangkang...orang PKR tah mana-mana.Semakin longgar pakatan mereka.Pasal tu lah orang PAS mula bengang dan curiga dengan PKR,kerana yg berjuang selama ini mereka sedangkan PKR semakin hanyut dengan pelbagai masalah dan kontroversi...


MAKA puak PAS kenalah fikir-fikirkan..APAKAH mereka masih perlu berkawan dengan parti yg merosakkan dan membawa mereka terpalit dengan pelbagai ONAK dan DURI menjelang PRU 13.....

Tiada ulasan:

Catat Ulasan